avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am împrumutat o maºinã contra unei sume de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am împrumutat o maºinã contra unei sume de bani.Ce pot pãþi dacã nu am bani sã achit?

buna ziua, va rog enorm de mult sa ma lamuriti si pe mn in urmatoarea problema..acum cateva zile am luat o masina imprumut de la un om pe baza unui proces verbal de predare - primire a masinii pt o anumita suma de bani iar dupa 2 zile am fost nevoit sa ii returnez masina datorita banilor. problema este urmatoarea: in ziua cand i`am returnat masina dansul nu mi`a rasp la tel asa ca i`am lasat`o in parcare fara sa anulez acel proces verbal facut de catre el(nu prin notar) si fara sa ii plates suma de bani. acum el ma suna pt a-i duce banii si desface procesul...iar eu nu dispun de acei bani...in cazul in care vrea sa imi faca plangere la politie inainte de a-i da banii ce mi se poate intampla?se poate ajunge la dosar penal?
Cel mai recent răspuns: blackang3l24 , utilizator 20:02, 24 Mai 2013
Poate sa faca plangere dar e greu de spus ce va iesi.
Mie nu imi pare sa aveti probleme penale.
Daca sunt mai multe aspecte ar fi bine sa luati legatura cu un avocat pentru consultatie juridica.
Nu pare sa fie vorba de o fapta penala din descriere.
nu sunt alte aspecte...am relatat tot ce tine de acest subiect...va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare de bani de la prieteni rozzzi rozzzi cum trebuie sa procedez daca un prieten ma amana cu returnarea unei sume de bani data imprumut?cum trebuie sa procedez^'?trebuie sa depun o plangere la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune - transferata in litigiu civil? Vrinr Vrinr Buna ziua. Am mare nevoie de sprijinul dvs in urmatoarea situatie: In aug 2019 am dat o suma de bani unei persoane fizice din Busteni pentru a imi aduce in ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut fara acte noir noir Buna ziua, Cu cateva luni in urma am fost idiot si am plecat urechea la rugamintile fierbinti ale unui amic ce imi spunea ca tatal lui este pe moarte in ... (vezi toată discuția)