avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

buna ziua,
intre mai-iulie 2012 am cumparat 2 masini aduse din Germania.In septembrie 2012 am intocmit dosarele de recuperare a taxei auto si le-am inmanat unei firme de avocatura.in acest moment nu am informatii despre ele.dna avocat ba nu-mi raspunde,ba spune ca nu poate vorbi,ba ca ma suna dumneai peste cateva zile,ba chiar la un moment mi-a zis:<da,sunt facute dosarele>,fara alte amanunte si niciodata nu ma lamureste si nu accepta o intalnire.in lista de dosare a Tribunalului n-am gasit nicio informatie doar pe baza numelui,pentru ca niciodata n-am stiut un numar de dosar.as vrea sa stiu daca exista alt mod de a afla detalii si daca e posbil ca firma de avocatura sa fi incasat banii in numele meu.simt ca aceasta tergiversare si modul repezit in care sunt tratat de dna avocat ascunde ceva. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: clara04 , utilizator 12:41, 25 Noiembrie 2013
Buna ziua, Da, puteti verifica daca exista inregistrate astfel de dosare.
Intrati pe situl tribunalului de unde apartineti si introduceti numele persoanei care a platit taxa.Acolo va apare nr. de dosar, termene, solutii, inclusiv data inregistrarii actiunii.Daca nu i-ati facut procura speciala de ridicare a sumelor de bani , nu ar trebui sa poata ridica aceste sume.
multumesc frumos.am introdus numele in lista cu dosare,dar nu gasesc nimic!am inteles,o procura nu exista.
Buna ziua! In aceeasi situatie sunt si eu : i-am dat avocatului toate actele necesare pentru taxa. Atunci cand i-am dat actele, august 2011, nu se punea problema din ziua de azi... Initial am cerut banii "cu frumosul" la stat si, evident, ca ne-au respins cererea printr-o hartie frumos colorata, si dupa aceea am hotarat sa inaintam totul in instanta, doar ca intre timp... avocatul a pierdut dosarul cu dovada platii taxei auto (in original). Am dreptul sa ma duc sa cer o copie a platii taxei? Posibil sa ma refuze?As vrea sa-mi recuperez banii si avocatul asta ma "lalaie" de aproape 2 ani... Multumesc!
Buna ziua,

Am achizitionat un autoturism de circa o 2 luni de zile, iar ca sa o inmatriculez am fost nevoit sa achit taxa de timbru acum 2 sapatamani (3180 lei). As dori sa stiu care este procedura de recuperare a acestei taxe pe cont propriu si care sunt sansele de izbanda.

Va multumesc anticipat.
Dan BOB
0763.600.666

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare mariusmariusdmn mariusmariusdmn Buna ziua, Mi-am achizitionat o masina din Germania si am platit 5500 de lei taxa la inscriere in tara. Acum aproximativ un an de zile am angajat un avocat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto shekerim shekerim Buna seara! Vineri prietenul meu a platit 118 milioane taxa auto, masina a trecut-o pe numele mamei sale, si in prezent el este plecat din tara are niste ... (vezi toată discuția)