avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum se poate corecta o eroare intr-o hotarare de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum se poate corecta o eroare intr-o hotarare de guvern ?

in acte proprietate institutie s-au inscris unele date gresite.
aceste date au fost trecute intr-o hotarare de guvern.
vrem sa corectam erorile facute in acte, pentru a evita sanctionarea.

Dar cum se poate corecta o eroare intr-o hotarare de guvern ?
Cel mai recent răspuns: danutioana , utilizator 20:56, 26 Mai 2013
Prin rectificarea acelei Hotarari de Guvern se poate indrepta eroarea efectuata.
si cum se poate face acea rectificare ? ce trebuie sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala in raportul de expertiza cadastrala, cerere de indreptare a hotararii respinsa Ulpianus Ulpianus Va expun urmatoarea situatie: partaj succesoral judiciar, doua terenuri in masa succesorala. S-a efectual raportul de expertiza topo-cadastrala, dar unul ... (vezi toată discuția)
Rectificare hotarare divort lucia70 lucia70 Pe ultima pagina a hotararii de divort am data de nastrere a copilului scrisa gresit , in loc de 20 este trecut 23 , vreau sa stiu ce trebuie sa fac si cat ... (vezi toată discuția)
Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)