avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii " la negru"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii " la negru"

Sunt angajat la o societate comerciala din mai 2007 avand in contract individual de munca pe perioada nedeterminata, in care salariul apare in suma de 1200 ron.
Salariul real este de 2300 ron, restul sumei fiind " la negru". Angajatorul refuza sa imi treaca toata suma pe cartea de munca invocand diferite pretexte (criza, taxe si impozite prea mari etc).
In eventualitatea in care dorim sa avem un copil si daca angajatorul refuza incontinuare sa treaca tot salariul pe cartea de munca cum as putea dovedi care au fost veniturile mele reale.
In cazul unui proces ce dovezi sunt luate in considerare.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 22:09, 5 Martie 2009
cine ar face o asemenea greseala?sa vireze prin cont salariul real?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict munca - neplata salariului vali iacobescu vali iacobescu Buna, Doresc sa va expun cat mai succint problema mea. Am lucrat cu contract si carte de munca, la o firma, timp de 4 ani. Odata cu inceperea crizei ... (vezi toată discuția)
Modificarea abuziva a salariului MariusAdrian MariusAdrian Contractul de munca este incheiat abuziv, fara a se evidentia salariul normal pe care il primesc ca plata, luna-de-luna, ci in acesta este trecut un salariu ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit de angajator elagheorghe elagheorghe Buna ziua. Am o problema cu fostul angajator si neplata salariului. Am lucrat vreme de un an pentru acest angajator, avand incheiat un contract pe suma de 1200 ... (vezi toată discuția)