Sunt persoana cu handicap grad 2 (poliartrita reumatoida ) in 2009 am plecat in belgia unde mam casatorit legal primind si rezidenta permanenta .
Candf vine vorba de drepturi pentru persoane cu handicap a inceput joaca de-a png pong eu fiind mingea :deci din romania automat a trebuit sa renunt la ea capatand rezidenta permanenta aici ,aici in belgia nu pot fi considerata persoana cu handicap desi am rezidenta permanenta sunt casatorita cu cetatean belgian caci ei acorda grad de handicap numai propriilor cetateni si atentie refugiatilor celor din alte tari europene membre ale UE ii considera problema tarii de origine iar tara de origine in acest caz romania nu stie cum sa se mai scape de el .
ca sa vedeti cat de comica si absurda e situatia eu cu rezidenta permanenta ccu sot belgian cu servici nu pot fi considerata o persoana cu handicap conform criteriilor de aci dar un refugiat legal pakistanez somalez sau mai stiu eu ce natie da .
Asa ca in incheiere ce sa mai zic trist dar adevarat suntem baiata de joc a europei