avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luarea in spatiu si dreptul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luarea in spatiu si dreptul de proprietate

o intrebare,o persoana poate fi data afara din locuinta unde avea domiciliul?adica de catre mama sa,nemaiavand nici un drept sa locuiasca acolo?acea persoana poate vinde apartamentul fara copil,adica fara semnatura lui,fiind persoana care a locuit acolo?parintii sunt divortati de 20 de ani si apartamentul a fost gen anl si a fost cumparat incoace numai ca inca nu s-a terminat de achitat tot ,au mai ramas cateva rate de dat,intrebarea mea este,acea persoana poate sa vanda apartamentul fara semnatura persoanei care locuia acolo?
Cel mai recent răspuns: jitcadiana , utilizator 18:05, 1 Iulie 2013
Proprietarul poate dispune cum doreste de bunurile sale.

Puteti locui intr-un imobil fara a fi proprietar.

Daca nu sunteti proprietar, nu are nevoie de o semnatura de la dvs.

Locuiti acolo pentru ca sunteti chirias sau tolerat.
~ Conținut șters la cerere ~
Ce legatura are Cartea de imobil cu dreptul de proprietate ???????
~ Conținut șters la cerere ~
jurist Clement a scris:


Cum apoi se intorc pe dos toate,este clar ca proprietarul dispune de bunul sau insa poate avea o actiune in revendicare,pe calea vocatiei succesorale,acest copil!Bafta!


... :-/:O:-/:O

... pai cine a zis ca deja i-a murit mama si dezbate succesiunea???????

Eu inteleg ca aceasta inca traieste! ... deci nu se pune problema la acest moment nici de revendicare si nici de discutarea unei succesiuni sau a unei vocatii succesorale!!!!

Mama acestuia poate sa si vanda acel imobil cat timp este in viata, iar apoi dupa decesul acesteia ... ce revendicare mai poate face copilul?!???!?!?!

Alte discuții în legătură

Succesiune anicel anicel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema de succesiune: Parintii mei au locuit intr-un apartament de 4 camere pana acum cativa ani cand mama a ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la mostenire dariahro dariahro Mama mea a decedat acum 3 luni si eu sunt unica mostenitoare a unui apartament. Problema mea este ca in apartament locuiesc niste persoane carora le datoram o ... (vezi toată discuția)
Dreptul nepotului meu in casa bunicului germann30 germann30 Buna seara, Tatal meu a cumparat apartamentul in care locuieste cu bani de la mine.In acest apartament am locuit cu mama,tata si sora cu chirie.Mama a decedat ... (vezi toată discuția)