avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict la locul de muncã
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict la locul de muncã

La locul de munca am fost agresata fizic si verbal de o colega.Nu sunt urme de violenta corporala pentru ca m-a lovit in cap cu palma si m-a tras de par, dar mi-a rupt lantisorul de la gat. Eu nu am ripostat.Exista martori si inregistrarea video.Datorita acestei agresiuni , am suferit un soc si mi acordat concediu medical de 6 zile si un tratament medicamentos pentru linistire. Cum trebuie sa procedez eu? Mentionez ca agresoarea are in familie avocati.
Cel mai recent răspuns: reludd , utilizator 20:10, 27 Mai 2013
Plangere la politie pentru agresiune.

Sesizarea conducerii institutiei unde lucrati despre cele intamplate

Daca exista si martori, cu atat mai bine.

... nu vad legatura faptei cu mentiunea facuta!

:-/

La 24 de mii de avocati cati sunt inregistrati in tara asta, e mai greu sa gasesti pe cineva care nu are in familie avocati! B-)
Conducerea a fost instiintata deja. Este obligatoriu sa fac plangere la Politie? Nu pot sa fac plangerea direct la judecatorie?
Multumesc pentru raspuns.
In penal nu se mai poate face plangerea la judecatorie.
S-a modificat legea.
Plangerea se depune la politie.
Multumesc mult pentru raspuns. Voi lua legatura cu un avocat.
Nu trebuie sa va speriati ca are avocati in familie.
Important este sa va puteti angaja un avocat care sa fie mai bun decat au ei in familie...

Alte discuții în legătură

Victima a unei agresiuni! ContSters161126 ContSters161126 Astazi am fost victima unei agresiuni atat verbalecat si fizice din partea unui coleg la locul de munca. Incidentul a avut loc cu martori. Pentru ca situatia ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala si fizica la servici vany vany Ce trebuie sa faca un salariat, din punct de vedere legal, cand in timpul serviciului si in timpul exercitarii atributiilor sale este agresat verbal de catre ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)