avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare numar carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare numar carnet de munca

Buna ziua
Cum as putea recupera nmarul carnetului de munca pentru a fi declarat pierdut la Monitorul Oficial. Toate intreprinderile la care am lucrat au declarat ca nu au acest numar. Aceleasi birouri de resurse umane mi-au dat adeverinte cu vechimea in munca. Adeverintele sunt acceptabile pentru Casa de pensii, dar trebuie sa declar cartea de munca pierduta. E un cerc vicios din care nu pot sa ies. Va rog ajutati-ma cu idei
George Winter
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 26 Mai 2013
Incercati la ITM , poate intr-un contract individual de munca depus si inregistrat la aceasta institutie apare numarul carnetului dvs de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut carte de munca Winter Winter Buna ziua Incerc sa-mi refac vechimea in munca,fara carte de munca care a fost pierduta de ultima intreprindere unde am lucrat pana in 1982. In ultimii doi ... (vezi toată discuția)
Pensie in lipsa cartii de munca giurea56 giurea56 Am lucrat 27 ani la diferite intreprinderi. In 1997 am pierdut cartea de munca, nestiind seria si numarul nu am putut sa o declar pierduta la Monitorul ... (vezi toată discuția)
Emigrat 1982, carte de munca pierdut/ facut disparut de guvern Winter Winter Buna ziua, Locuiesc in SUA. Am emigrat legal in 1982. La data plecarii mi s-a refuzat eliberarea cartii de munca. In 1984 am primit o adresa la Ambasada ... (vezi toată discuția)