avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extindere casa de locuit
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extindere casa de locuit

Am facut extinderea unui apartament,cu inca o camera de locuit,cu autorizatie de constructie,certificat de urbanism in anul 2003. Nu am intabulare pentru camera respectiva,deci nu am platit impozit pentru spatiul respectiv.Pot fii sanctionat pentru neplata impozitului pentru spatiul respectiv?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:59, 26 Mai 2013
Din cate cunosc eu, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la spatiu de locuit la spatiu comercial Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! In anul 1996 s-a emis un certificat de urbanism care avea ca scop: transformarea unei ferestre iin usa de acces si modificarea unui apartament din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am mare nevoie de un răspuns competent în cazul ... JOK3ROS JOK3ROS Buna ziua! Am mare nevoie de un răspuns competent în cazul în care exista o soluție de întrare în legalitate un următoarea speta: În anul 2019 am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! supun atenției dumneavoastră următoarea situație. ... Gindul Gindul Buna ziua! Supun atenției dumneavoastră următoarea situație. In anul 1992 parintii noștri (eu și sora mea) au ridicat o construcție în intravilanul ... (vezi toată discuția)