avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto de transcriere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto de transcriere

Bna ziua Taxa auto la transcrierea dreptului de proprietate se plateste in cazul in care masina a fost inmatriculata dupa 2007 in baza unei hotarari judecatoresti ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:10, 26 Mai 2013
Hotararea judecatorasca a fost pentru actualul proprietar, zis vanzatorul.
Timbrul de mediu il va plati urmatorul proprietar, zis cumparatorul potential.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)
Noua inmatriculare madalynio madalynio Am achizitionat un tiguan pe data de 25.07.2013,masina a fost in leasign din anul 04/2009,si pe data de 26.06.2013 s-a terminat leasingul si primul ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar auto inmatriculat ro ionut9230 ionut9230 buna ziua, de curand am cumparat un auto din arad inmatriculat in 2012, pe civ sunt trecuti doi proprietari, primul platind timbrul de mediu dar intre timp a ... (vezi toată discuția)