avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratii depuse de angajator pt colaboratori straini ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratii depuse de angajator pt colaboratori straini in byya legii 8/1996

buna ziua
ce declaratii este obligat angajatorul sa depuna pentru colaboratorii straini care lucreaza cu contract de prestari artistice incheiate in baza Legii 8/1996(drepturi de proprietate intelectuala, drepturi de autor).
acesti colaboratori am inteles ca nu sunt cuprinsi in declaratia 112,neavand CNP si nefiind inregistrati la ANAF in Romania.
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit din strainatate, din drepturi de autor ally_mony ally_mony Buna ziua, Sunt persoana fizica care realizeaza venit din activitati independente (drepturi de autor) si efectuez traduceri (mai exact, subtitrari de filme), ... (vezi toată discuția)
Neclaritati declaratie unica (categorie venituri + recitficativa) Bogdan52 Bogdan52 Buna seara, Detin un PFA inregistrat in Romania, de unde si lucrez, si obtin venituri din activitati independente realizate pentru un client din interiorul ... (vezi toată discuția)
Facturare venituri din drepturi de autor please please Sunt solist vocal si as vrea sa stiu sub ce forma pot fi platit de angajator, prin contract pe drepturi de autor, eu neavand posibilitatea de a emite factura ... (vezi toată discuția)