avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma poate da in judecata pentru violare de intimitate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma poate da in judecata pentru violare de intimitate?

i-am spart contul de facebook ,imi poate face ceva,este tatal copilului meu.
Da, are acest drept.
daca nu am nimic pe numele meu,nu am niciun venit ce poate sa imi ceara,ma poate obliga la ceva?
Puteti sa faceti si inchisoare deoarece fapta constituie infractiune.
Este recomandabil sa nu mai procedati in acest mod.

Pe parte civila va putea sa va faca poprire pe salariu.
tin sa mentionez ca inca nu ne-am dat niciunul in judeacata,dar saptamana asta il dau pt penise alimentara si program de vizita(copilul are 6 luni si il alaptez la san),deoarece ieri in moment ce il alaptam el mi la smuls din brate ca sa il duca o jumatate de ora la el acasa,insa copilul a inceput sa planga acolo ,eu am fost nevoita sa merg pt ca nu mancase suficient,tot drumul a condus cu el in brate,se poate face plangere penala impotriva mea ca i-am schimbat parola fiind mama de sugar si mama copilului lui(nu am fost casatoriti cu acte)
Încercaţi să cădeţi la înţelegere, de dragul copilului dvs. Nu mai procedaţi nici dvs. în acest mod, pentru că s-ar putea să vă facă plângere penală. Pe de altă parte, nici condusul maşinii cu copilul în braţe nu este tocmai un act firesc , deoarece copilul putea fi pus în pericol. Până la stabilirea unui progrm de vizită şi a altor aspecte ce privesc interesul superior al copilului, ar fi util să vă înţelegeţi amiabil, deoarece aveţi un interes comun:binele copilului dvs.

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu copil sugar Gina311 Gina311 Bună ziua! Sunt în proces de divorț. În timpul căsătoriei, a rezultat o fetita care acum \"face obiectul\" unei dispute. Viitorul fost soț cere ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa detin custodia in totalitate? caty06 caty06 Buna seara,am un baietel in varsta de 6 luni cu domiciliul la mine,insa am probleme cu tatal lui cu care am decis sa nu mergem impreuna pe mai departe deoarce ... (vezi toată discuția)
Prietena a plecat cu minorul de acasa ContSters244418 ContSters244418 buna ziua ,in urma cu 4 zile am plecat la servici in acelasi timp cu mama mea .acasa a ramas prietena mea cu copilul in varsta de 7 luni \"baiat \".eu am ... (vezi toată discuția)