O cunostiinta de 19 ani a vazut un anunt la ziar rubrica matrimoniale in care scria ca "doamna matura caut tanara pentru clipa placute exclus domnilor " crezand ca e o bascalie a vrutsa rada s ea pe seama celui ce dat anuntul asa ca a sunat la el si i-a raspuns o femeie cam de 40-45 ani cu care n teribilsm si-a dat intalnire .
Tot din teribilism sa dus la intalnire in fine acolo profitand de caracterul ei mai necopt a imbatat-o si sa dus cu ea la respectiva persoana acasa unde se pare ca au intretinut relatii intime care se pare ca au fost inregistrate de catre acea persoana.
Dupa ce s-a trezit din betie si si-a dat seama ce teblsm a facut nu a vrut sa se mai vada cu acea persoana dar acea persoana a sunat-o spunandu-i c ain caz ca nu va continua aventura cu ea o va face de ras la rude cunostiinte facultate aratand respectivele imagini
Intrebarea ma este cam cum se poate scapa de acasta santajista ?
Poate sa faca plangere penala.
Ar fi bine sa se gandeasca daca sa o anunte sau nu mai inainte de a depune plangerea penala.
Poate va inceta cu santajul si nu va mai fi nevoie sa mearga la politie.
Chestia e urmatoarea deci respctiva i-a zis din prima si ca e subiect inchis si ca alta data nu va ma vorbi despre asta nu continui aventura cu mine fac imaginile publice.
Intrebarea mea este daca persoana respectiva poate fi sanctionata pentru divulgarea respectivvelor imagini tinand cont ca s-au facut la ea acasa?
Multumesc pentru raspuns am sa ii spun dar deh ea cam exact asta dorea sa nu se afle despre mica ei aventura ca sa zic asa (nu a zis nimic la parinti ),caci deh respectiva nu o santajaza cerandu-i bani ce ii cere sa continue aventurile cu ea respectiva persoana lucru pe care ea nu il doreste.
Eu i-am zis nsa nu ii mai raspunda la telefon sa nu o mai bage in seama iar daca respctiva zice ceva despre aventura ei sa ii fie invatatura de minte data viitoare sa nu se mai bage in asa belele.
Oricum respectiva a fost foarte atenta sa nu dea de belele caci inainte de a avea relatii intime i-a cerut cartea de indeititate pentru a vedea daca este majora sau nu.
Nu conteaza ca nu ii cere bani.
Sa mearga sa consulte un avocat ca sa inteleaga exact situatia si sa stabileasca cum sa procedeze in cocnret.
Politia nu se stiu cat de mult se va implica in astfel de cazari si fara avocat care sa insiste probabil ca nu va rezolva mare lucru...desi are dreptul...
Important este sa se sperie acea persoana si sa inceteze cu santajul si sa si preintampine sa se publice filmarile sau ce are.