avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Santaj sexual
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Santaj sexual

O cunostiinta de 19 ani a vazut un anunt la ziar rubrica matrimoniale in care scria ca "doamna matura caut tanara pentru clipa placute exclus domnilor " crezand ca e o bascalie a vrutsa rada s ea pe seama celui ce dat anuntul asa ca a sunat la el si i-a raspuns o femeie cam de 40-45 ani cu care n teribilsm si-a dat intalnire .
Tot din teribilism sa dus la intalnire in fine acolo profitand de caracterul ei mai necopt a imbatat-o si sa dus cu ea la respectiva persoana acasa unde se pare ca au intretinut relatii intime care se pare ca au fost inregistrate de catre acea persoana.
Dupa ce s-a trezit din betie si si-a dat seama ce teblsm a facut nu a vrut sa se mai vada cu acea persoana dar acea persoana a sunat-o spunandu-i c ain caz ca nu va continua aventura cu ea o va face de ras la rude cunostiinte facultate aratand respectivele imagini
Intrebarea ma este cam cum se poate scapa de acasta santajista ?
Cel mai recent răspuns: ContSters290705 , utilizator 13:44, 29 Mai 2013
Am aflat de ce nu dorea aceasta amica sa se afle despre acea persoana se pare ca acea persoana ii plateste serviciile dar ea era cam nemultumita d eplata primita ca atare mi-a zis ca daca poate sa o scoata ca o santajeaza caci aia ia zis ca daca termina cu ea va zic tot parintilor inclusiv ca ia platit serviciile intime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar la angajare sabrina__cr sabrina__cr Este legal sa i se solicite cuiva cazier judiciar la angajare? Caz: Cunostiinta a dat mproba pentru a fi angajata ca vanzatoare la un supermaerket i ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? - santaj cu o filmare Anon4 Anon4 Am un prieten care a recunosc pe o filmare ca pot sa fac rost de haș sau de marijuana, am fost \"amenințat\" ca dacă nu dau niște bani o sa meargă cu ea ... (vezi toată discuția)
Respinsa din cauza cazierului ContSters292353 ContSters292353 Am dat recent probe pentru angajare la o cofetarie am trcut probe dar la angajare mi sa cerut cazier am zis ca am anum antecedente si atunci am fost ... (vezi toată discuția)