avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Greseala in certificat de divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Greseala in certificat de divort

in certificatul meu de divort este scrisa adresa cu o litera lipsa la strada pe care am domiciliul, este o problema asta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:14, 28 Mai 2013
multumesc frumos pentru incurajare, imi facusem griji, (stiti cum e cu birocratia asta) ...
Solicitati un nou certificat de divort prin starea civila de la locul dvs. de domiciliu.Il predati pe cel vechi si solicitati altul . D.na de la starea civila poate coresponda cu cea de la locul divortului . Asta ca sa fiti impacat/a.
Cred ca impacata e si asa, mai ales daca i se vor primi actele pt schimbarea buletinului. Daca nu vor si se vor impiedica de litera aia lipsa, atunci va cere un alt certificat, daca nu e cazul, n-are sens sa se invarta intre institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea certificatului de nastere al copilului meu marilenastefania marilenastefania sint necasatorita si am un copil cu perechea mea am nascut in spania si nu mi-au scris numele meu de familie in certificatul de nastere .am fost in rominia sa ... (vezi toată discuția)
Carte identitate copil cu numele mamei gresit in certificatul de nastere ingagaby ingagaby am un copil nascut dupa divortul de tatal lui iar fostul sot l-a trecut pe numele lui in certificatul de nastere iar pe mine,ca mama m-a trecut tot cu numele ... (vezi toată discuția)
Ajutor Olga Tanasa Olga Tanasa Buna ziua, Povestea mea este putin cam lunga si in egala masura complicata, dar, sper ca cineva sa aiba rabdarea si bunavointa de a citi pana la capat si sa ... (vezi toată discuția)