avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere prealabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere prealabila

doresc sa fac o plangere prealabila catre Inspectoratul Judetean Scolar prin care sa contest rezultatele obtinute la concursul-gradatie de merit si as dori un model

doresc sa fac o plangere in contencios administrativ impotriva Inspectoratului Scolar Judetean in care sa solicit explicarea detaliata a motivelor pentru care nu mi-a fost acceptat punctajul depus la dosar

Alte discuții în legătură

Contestatie gradatie de merit haifa haifa Buna ziua, exista posibilitatea de a contesta modul de evaluare si nu punctajul obtinut? Sa ma fac inteles: nu am nimic impotriva sa-mi reevalueze dosarul ... (vezi toată discuția)
Gradatie de merit - neglijenta in serviciu sau sustragere de documente nicusorco nicusorco Am depus dosarul pentru gradatie de merit , profesor . Dosarul cand l am depus avea 145 de file , totul a fost notat. La inspectorat dosarul a ajuns pentru ... (vezi toată discuția)
Plangere penala bogdan070 bogdan070 Buna seara, Am un conflict cu Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita si doresc sa fac plangere in contencios administrativ dar si plangeri penale ... (vezi toată discuția)