avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Parteneriat website
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Parteneriat website

Exista un domeniu web in proprietatea unei persoane fizice si fisierele/gazduirea trecute sub proprietatea unei persoane juridice.
Pentru a elibera facturi pentru site sau pentru a primi finantari este nevoie de trecerea domeniului pe firma?
Daca da, persoana fizica trebuie sa ramana in joc fiind nevoie de siguranta ca primeste partea sa de 50% din castiguri/site.
Care sunt variantele pentru ca o astfel de colaborare sa existe?
Din ce stiu cea mai sigura varianta este: cel care detine firma iti cedeaza un procent din partile sociale si tu vii cu domeniul ca aport la capitalul social. Devenind asociat,am spatele asigurat in caz ca lucrurile nu merg tocmai ok.

Alte discuții în legătură

Majorare capital gelu.soare gelu.soare Buna ziua, Am si eu o nelamurire, eu persoana fizica detin un domeniu web achizitionat in urma cu ceva ani pe care am platit 14.000 dolari acum vreau sa il ... (vezi toată discuția)
Informatie Decline Decline Buna seara , Daca eu am o firma si un domeniu web ( .ro ) cum pot colabora cu o persoana fizica ( nu persoana fizica autorizata ) doar pe acest domeniu ? ... (vezi toată discuția)
Cesiune cote - cedentul primeste, in schimbul sumei cu care a creditat, un imobil ELLABV ELLABV - unic asociat, cedeaza partile sociale. Suemel cu care a creditat societatea ii sunt returnate dar i se da un imobil. Ce implica acest fapt: a) la cesiune si ... (vezi toată discuția)