avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Informatie
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Informatie

Buna seara ,

Daca eu am o firma si un domeniu web ( .ro ) cum pot colabora cu o persoana fizica ( nu persoana fizica autorizata ) doar pe acest domeniu ? Tin sa precizez ca as vrea ca persoana respectiva sa primeasca un procent ( nu un ``salariu`` fix ) din profitul scos de pe urma site`ului.
Ce acte imi trebuie ?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 21:38, 8 Februarie 2011
Intrebarea este foarte prost pusa, sa stiti, nu exista mentiuni legale privind "domeniile". Puteti face un contract, care fiind legea partilor stabileste obligatiile si drepturile fiecaruia. Exista si contracte de comision... Nu va putea totusi evita contributiile sociale / impozitele persoana.

In al doilea rand, trebuie sa mergeti la un avocat pentru un contract atat de complex ca cel dorit, din moment ce persoana ar trebui sa aiba acces la bugetul de venituri si cheltuieli ale site-ului pentru a verifica realitatea cifrelor. Daca primeste doar comision din vanzari este mai simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu web persoana fizica folosit pe srl NoNamed NoNamed Buna ziua! Am un domeniu web .ro luat inainte de infiintarea SRL-ului, pe persoana fizica. Am mai vazut alte discutii pe forum dar niciunul cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Vanzare software propriu redtie redtie Sunt student, am cunostrinte destul de solide intr-un anumit limbaj de programare, dar neatestate si am facut cateva produse software gratuite pe care oricine ... (vezi toată discuția)
Parteneriat website alex212 alex212 Exista un domeniu web in proprietatea unei persoane fizice si fisierele/gazduirea trecute sub proprietatea unei persoane juridice. Pentru a elibera facturi ... (vezi toată discuția)