avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza stabilirea unor infatisari?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza stabilirea unor infatisari?

Buna ziua, avem, depuse 3 dosare ( recuperare taxe auto) inca din luna martie 2013...poate sa-mi spuna cineva cam in cat timp ar trebui sa aflam termenul de judecata ? in astfel de procese, sunt mai multe infatisari?...Cam in cat timp de la prima infatisare se pronunta instanta ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: roxanne^^ , utilizator 11:09, 6 Iunie 2013
roxanne^^ a scris:
(...) cam in cat timp ar trebui sa aflam termenul de judecata ?

Primul termen de judecată se stabileşte în maxim 100-110 zile de la data depunerii cererii de chemare în judecată la instanţă. Această perioadă poate fi mai mică, în funcţie de termenele stabilite de instanţă şi de rapiditatea cu care pârâţii şi dvs. răspundeţi la solicitările instanţei.

roxanne^^ a scris:
(...) in astfel de procese, sunt mai multe infatisari?

De regulă, da.

roxanne^^ a scris:
Cam in cat timp de la prima infatisare se pronunta instanta ?

Acesta este un aspect care nu se poate estima, întrucât depinde de mai mulţi factori (discutarea excepţiilor, administrarea probelor etc).
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta judecatoreasca si judecarea conflictelor individuale in munca josette2014 josette2014 Conform Legii dialogului social. Legea nr. 62/2011 Art. 212 (1) Cererile referitoare la solutionarea conflictelor individuale de munca vor fi judecate cu ... (vezi toată discuția)
Durata proces sabin55 sabin55 Buna dimineata, in cazul unui partaj bunuri mobile/imobile care cuprinde pblele: martori,interogatoriu,expertiza si recurs care ar fi durata acestui proces ... (vezi toată discuția)
Recurs urgent!!!!!!!!! you you buna ziua,asi vrea sa fac recurs dar nu stiu daca se poate sau nu problema ar fi asa: in cererea de stabilire a paternitatii am cerut si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)