avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NUP, recuperare bani de la fostul angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NUP, recuperare bani de la fostul angajator

cmi imi este suspendat de angajator in urma unei plangeri penale. am primit in urma cercetarilor nup si sunt in faza de recurs. ma pot angaja intre timp in alta parte? daca da si castig procesul mai pot sa-mi recuperez banii de la fostul angajator?

Alte discuții în legătură

Datorii catre itm cu urmari penale bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua In urma neachitarii unor impozite salariale m-am ales cu un dosar penal in care procurorul a recomandat NUP dar, finantele au deschis un proces in ... (vezi toată discuția)
Agresiune in trafic v.georgeta v.georgeta Buna ziua, Am fost la o intalnire cu iubita la locul ei de munca fara sa intru in sediu si anume pe trotuarul din fata. Am avut un schimb de replici (cearta), ... (vezi toată discuția)
Contract semnat in fals al3xn01 al3xn01 Buna ziua si dupa cum am primit sfatul sa despart subiectele care le-am mai postat azi am facut asa, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Cand ... (vezi toată discuția)