Buna ziua
In urma neachitarii unor impozite salariale m-am ales cu un dosar penal in care procurorul a recomandat NUP dar, finantele au deschis un proces in care solicitau anularea deciziei procurorului.
In prima faza am castigat dar finantele au facut recurs.
Mentionez ca societatea este in lichidare pentru inactivitate.
In acelasi timp societatea la data inceperi lichidari mai avea de recuperat de la diversi debitori sume de bani care pot fi dovedite cu acte.
Ce formulare ar trebui sa adresez instantei pentru a indrepta aceasta datorie ce o am catre acei debitori si pentru a obtine castig de cauza si in recurs.
Sa fac o propunere de arbitraj si sa o prezint instantei ?
Buna ziua.Probabil sunteti in recurs intr-un dosar privind solutionarea plangerii impotriva solutiei pronuntate de procuror asa ca nu veti putea administra probele la care faceti referire.Recomandarea mea este sa angajati un avocat cu precizarea ca daca veti avea castig de cauza veti recupera si cheltuielile de judecata(onorariu de avocat s.a.)
E adevarat ca recursul se refera la neacceptarea solutiei procurorului si in prima faza judecatoria a decis ca nu este necesara urmarirea penala dat fiind faptul ca exista si alte cai de recuperare a datoriei.
M-am gandit ca aratand judecatorului ca Ministerul de Finante isi poate recupera banii prin urmarirea unor debitori valabili si solventi financiar,se va decide ca nu este necesara urmarirea penala.Urmand apoi partea civila a intregii actiuni prin arbitrajul efectiv.
Voiam sa aflu daca ideea este viabila.