avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare fantana
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare fantana

Buna ziua.Am o nelamurire.Am un teren de 10 m front stradal.Acest este teren este format din 2 terenuri a cate 5 si respectiv 5 metri.Am doar planul de situatie.Cel de la urbanistica de la primarie mi-a zis sa fac o fantana apoi sa o intabulez ,dupa care sa se faca iar masuratorile la fiecare fasie,sa vada unde este exact fantana apoi inca o masuratoare de unificare.Eu intreb de ce mai trebuie inca doua masuratori?N u era ma ilogic sa faca prima data unificarea apoi sa intabuleze fantana?
Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 22:46, 1 Iunie 2013
Nu inteleg chestia cu fantana! Daca sunteti proprietarul celor doua parcele, nimic nu va impiedica sa faceti unificarea. Desigur, aveti nevoie de documentatie, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema alipire terenuri! BalacGeorge BalacGeorge Bunica mea cu 2 frati ai ei adica 3 in total au un teren mostenit, pentru care s-a facut succesiune si exista o hotarare judecatoreasca def si irevocabila. ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare apartament Tiberiu/2 Tiberiu/2 S-a discutat pe acest forum despre \"dezmembrare apartament\". Ce inseamna asta, ce acte sint necesare si ce pasi implica? (vezi toată discuția)
Autorizare constructie pe 2 numere topo pop_m pop_m Am un teren compus din 2 parcele (2 numere topo separate), si vreau sa construiesc un imobil (casa) mai... in mijlocul gradinii :) adica casa ar urma sa fie ... (vezi toată discuția)