avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... As vrea sa stiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

As vrea sa stiu

Nu stiu ce m-a apucat dar incep sa prind drag de justitie =D>. Am si eu cateva intrebari si o rugaminte daca se poate.
As vrea sa stiu unde anume exista legile sa le pot citi si eu care reglementeaza obligatiile pe care le are banca fata de creditor. De asemenea as vrea sa stiu conform carei legi calculeaza dansii dobanda ca stiu sigur ca nu au dreptul sa o modifice in totalitate de capul lor. M-ar mai interesa care sunt limitele in care ei au voie sa actioneze . Pe scurt am cautat pe site-ul BNR dar acolo nu am gasit legile care trebuie sa le respecte bancile in raport cu clientii. Nu va rog sa imi scrieti aici legile ci doar sa imi spuneti care sunt ca poate la gasesc pe google:D sau sa imi dati niste link-uri catre respectivele legi.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters40598 , utilizator 17:50, 5 Martie 2009
@lilicrin:

Vezi legea nr. 193/2000.
Vezi ca exista si precedent judiciar. Cauta pe net!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda conform oug 50/2010 maxia maxia Buna seara, Am incheiat un contract in [b]mai 2010 [/b]pentru un credit de refinantare ipotecar la o banca, in care dobanda se calcula astfel, conform ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ina 13 ina 13 Buna ziua,am o problema in legatura cu un credit pe care l-am contractat anul trecut si care este cu o dobanda marja + libor chf. Luna trecuta am primit o ... (vezi toată discuția)
Micsorare rata banca clodet clodet 1)cum pot sa-mi micsorez rata lunara pe care o am de dat la banca? (vezi toată discuția)