avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura insolventei

Buna ziua,
Sunt administratorul unei firme si as dori sa stiu daca un creditor poate cere insolventa firmei mele fara mediere pentru o datorie pe care o am catre acesti creditori in suma de 80.000 euro, cu scadenta depasita cu 90 zile si in ce conditii. Am trimis firmei creditoare un plan de reesalonare a datoriei si am fost refuzat.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
nina-iza, utilizator
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 15:54, 2 Iulie 2013
da, poate.
Daca credeti ca este posibil ca acel creditor sa va ceara insolventa, cel mai bine ar fi sa o faceti dvs. inainte, ati beneficia de unele avantaje. In primul rand puteti sa va alegeti dvs.administratorul judiciar cu care sa puteti colabora. Este esentiala o buna colaborare cu acesta pe intreg parcursul procedurii, mai ales daca credeti ca mai puteti salava ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa in scopul reorganizarii activitatii puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi explice cneva si mie: ce conditii trebuie sa indeplineasca o soc. com. pentru a cere insolventa in scopul reorganizarii ... (vezi toată discuția)
Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)
Cerere debitor insolventa sau cerere creditor insolventa? Cristianna Cristianna Buna seara!Pentru o firma cu datorii,care se gandeste la insolventa,ce este mai avantajos pentru ea,sa isi ceara insolventa sau sa ii ceara creditorii acest ... (vezi toată discuția)