avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare

Buna ziua am fost astazi la un birou notarial pentru a face un act de vazare cumparare pe un teren de 12500 mp pasune pe care as vrea sa fac o pescarie dar mi s-a spus ca sa dat pe 13 mai 2013 ordonanta de urgenta in care spune ca sunt obligata sa o mentin pasune.Daca stiti vre-o modalitate in care as putea face acest act pentru a-mi putea derula proiectul v-as fi recunoscatoare.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 16:34, 27 Mai 2013
ORDONANTA DE URGENTA nr. 34 din 23 aprilie 2013 privind organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor permanente si pentru modificarea si completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991

În textul ordonanţei sunt reglementate şi situaţiile în care este admisă schimbarea destinaţiei.

Căutaţi textul ordonanţei şi vedeţi dacă terenul respectiv se încadrează în noţiunea de pajişte, după care vedeţi dacă se mai poate face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren agricol vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua Am concesionat de la ADS teren agricol si pasune. Pot schimba categoria de folosinta din pasune in teren agricol? (vezi toată discuția)
Pajistile comunale Oproiu Naomi Oproiu Naomi Buna seara, ma numesc Naomi, sunt studenta si detin un efectiv de 100 oi, sunt inscrisa in Asociatie comunei din care fac parte si in aproximativ 6 luni am ... (vezi toată discuția)
Intrebare conditii construire cabana GabrielDobrescu GabrielDobrescu Care sunt conditiile in vederea construirii unei cabane pe teren extravilan la Campulung Moldovenesc.Multumesc. (vezi toată discuția)