avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare apartament fara cota parte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare apartament fara cota parte teren

Buna ziua,

Am achiztionat (persoana fizica) de 10 ani un apartament. Pe contractul de vanzare cumparare aferent (persoana fizica) nu este specificat nimic referitor la cota parte teren aferent apartament. Intrebarea este cat de mare este aceasta problema? Se poate vinde in aceste conditii?

Va multumesc anticipat pt raspunsurile Dvs!
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 18:21, 27 Mai 2013
Ce fel de bloc este, adica de cand este construit blocul?
Ce scrie pe contractul dv. de v/c in legatura cu cota-parte indiviza?
Cel mai probabil, cota aferenta de teren este in folosinta. Daca aveti actele proprietarului dinainte, puteti cere notarului care v-a autentificat actul acum 10 ani sa rectifice contractul de vanzare. In cartea funciara figureaza cota de teren in folosinta/ proprietate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare uscatorie in bloc avoovi avoovi Salut. Cu ceva ani in urma am cumparat uscatoria de pe palier, alaturata garsonierei mele. Am intocmit chitante olografe de vanzare cumparare cu absolut toti ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament si teren de sub bloc ChRam ChRam Buna ziua, Dorim sa vindem un apartament achizitionat in rate si platit integral. Nu se poate vinde, cfm spuselor notarului, fiindca nu e intabulat si este o ... (vezi toată discuția)
Proprietar teren din jurul blocului maresal_rinu maresal_rinu Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui bloc nou construit, atunci cand se vand apartamentele se cedeaza si o suprafata din terenul care inconjoara ... (vezi toată discuția)