Buna ziua.
Intrebarea mea este ce inseamna exact fraza din alin 3 art 111 din legea 188/1999 a functionarilor publici- "posturi de natură contractuală care au fost stabilite şi avizate ca funcţii publice vor fi numite în funcţii publice de execuţie "??
Eu sunt incadrat cu contract individual de munca in post de natura contractuala durata nedeterminata, intr-o institutie publica,post care inainte sa il ocup era de functionar public ,dar in urma unei hotarari judecatoresti ,pentru a ma reincadra in functie,au transformat functia publica-in functie contractuala pe durata nederminata.
Fraza "Persoanele încadrate cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată în posturi de natură contractuală care au fost stabilite şi avizate ca funcţii publice vor fi numite în funcţii publice de execuţie " inseamna ca postul meu a fost stabilit si avizat ca functie publica,sau pentru a ma numi functionar public trebuie acum sa aiba in institutie alt post de functie publica vacant?Am atributii de functie publica.
Multumesc.
Am fost pe durata determinata 40 luni.In iunie 2011 au taiat posturile vacante si am fost dati afara.Am castigat in instanta,si ne-au reincadrat in post contractual pe durata nederminata,transformand functia publica in pers contractual,deoarece nu ne-am judecat la sectia de contencios.Ce putem face acuma?
Destituire
am fost data afara de la serviciu in urma reorganizarii ca urmare a reducerii din luna august am fost functionar public dar la aceeasi institutie un personal ... (vezi toată discuția)