Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost in jurul valorii de 2500 de ron insa din motive financiare nu l-am putut achita. Acum doua luni am aflat ca suma datorata a ajuns la 5500 RON . Doamna care m-a contactat in urma cu cateva zile mi-a spus ca am o datorie de 11.100 RON si ma ameninta cu executarea silita, cu taierea din salariu... Cum a ajuns suma sa fie dublata in doar doua luni? Imi pot opri din salariu in cazul in care nu pot plati? Multumesc!
Nu se prescrie creditul/datoria, ci dreptul bancii de a va executa silit daca pana acum nu a facut niciun act de executare.
Telefoane o sa tot primiti.
Daca vor, pot apela la un executor , acesta poate obtine incuviintare de la instanta pt executarea dvs silita si daca se intampla asa, vi se va infiinta poprire pe 1/3 din salariu. Dvs daca veti considera de cuviinta, puteti contesta executarea la aceeasi instanta care a incuviintat-o, invocand implinirea termenului de prescriptie.
Dvs ziceti ca ati facut imprumutul acum 5 - 6 ani, dar nu ziceti pe ce perioada si cand ati facut ultima plata, nu stiti nici cand a fost declarat scadent anticipat creditul.. faptul ca termenul de prescriptie e implini, decide instanta, nu noi pe un forum.
Banca imprumut restanta
dmion
Buna seara! In 2006 am facut un imprumut la o banca,cu valoarea imprumutului de 9000 RON. Am platit doar o singura rata si atat. Am fost trecut la biroul de ... (vezi toată discuția)