avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pierdere factura achizitie telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pierdere factura achizitie telefon

Buna seara!
Am achizitionat un telefon de la Orange in urma cu 8 luni, am primit factura si garantie. Acu am constatat ca am pierdut factura, am doar garantia pe care sunt trecute toate datele(IMEI telefon, model, stampila, semnatura, data achizitionarii). Am intampinat un defect la el si as dori sa il duc la garantie, am vreo sansa sa mi-l accepte? Pe garantie scrie ca trebuie prezentata garantia+factura de achizitie sau o copie a acesteia. Banuiesc ca factura este in baza de date la orage. Gresesc? Daca nu il primeste ce as putea sa fac? Precizez ca telefonul l-am cumparat de la cineva in cutie, cu toate actele inafara de factura, pot sa cer duplicat in cazul asta?
Precizez ca telefonul l-am cumparat de la cineva in cutie, cu toate actele inafara de factura, pot sa cer duplicat in cazul asta?

Duplicat poate sa ceara cel care a facut achizitia, nu aveti cum sa cereti dumneavastra.

Solicitarea de duplicat document achizitie poate face numai cumparatorul
Incercati contactarea acestuia
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmputare cu valoare prea mare jejeje jejeje Pe scurt: acum 4 ani am primit un telefon de serviciu. Samsung S3. Compania a cumparat foarte multe telefoane pe punctele deja acumulate pe celelalte ... (vezi toată discuția)
Contract de garantie la vanzarea unui bun mobil rahbert rahbert Buna ziua. Acum ceva vreme am cumparat un telefon SH fara garantie, dupa 1 sapt am constatat o problema, dupa inca 2 de batut capul cu problema(credeam ca e ... (vezi toată discuția)
Confiscare telefon dragossion dragossion Buna ziua! Va deranjez si eu cu o nelamurire. Am cumparat de pe internet un telefon de la un baiat cu accesorii cutie si tot ce trebuia la el inafara de ... (vezi toată discuția)