avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar fara garantii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar fara garantii

Un amic a luat in 2008 un credit fara garantii de 10.000 euro a achitat 2 luni la el dupa care la lasat in treaba lui ca sa zic asa.
Acesta nu locuia la adresa din buletin cei de acolo vaitandu-se ca au venit peste ei tot felul de recuperatori "mai ceva ca niste camatari " si ca primesc in continuare somatii de la acestia .Banca sau ma rog firma de recuperare nu are nicio sansa sa isi recupereze creditul caci acesta nu are bunuri sau salariu legal pe numele sau si nici macar adresa nu este cea reala.
in aceste conditii cand se prescrie aceasta datorie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:56, 28 Mai 2013
3 ani, de la ultima investire executorie
Investire excutore nsemnand ce anume ca nau ce executa?
NU au, nu au, asta e ! Dar ca sa constate ca nu au ce executa trebuie sa aibe o hotarare pe care sa o puna in aplicare.

NU au azi, dar poate ca maine prietenul isi ia casa sau serviciu. Avand hotararea in mana, executa veniturile viitoare. Tzac, pac !
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
trandafir2, moderator
neah e casatorit nelegal (concubinaj ) si cam stie ca sa bagat in mai multe lucruri necurate ca atare tot e pe numele concubinei!
Dar daca aia obtin hotarare sa execute ce nu exista pentru curiozitatea mea in cat timp se prescrie aceasta
trandafir2 a scris:

3 ani, de la ultima investire executorie

Alte discuții în legătură

Alooo instanta ? care este adevarul pana la urma ? Gyna Gyna Am citit pe aici atatea incat imi explodeaza capul ! Vreau adevarul !Datoriile vandute de banci camatarilor recuperatori si castigate in instanta dupa 10 ani ... (vezi toată discuția)
O datorie veche de peste 12 ani!!! razvan1975 razvan1975 Am primit o scrisoare de la o firma de recuperare cum ca sora mea ar avea o datorie la ei de aproape 2000 ron datand de acum 12 ani de cand a plecat ea din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. in anul 2008 am cumparat un teren, n-am putut sa ... Final de drum Final de drum Bună ziua. In anul 2008 am cumparat un teren ,n-am putut sa il iau pe numele meu pentru ca numi venise încă hotărârea de divort,asa că l-am luat pe ... (vezi toată discuția)