avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denunt calomnios

Buna ziua! Ce ma sfatuiti sa fac pentru a "pune la punct" o persoana care mi-a facut plangere penala pt. fals intelectual si abuz in serviciu, pt. ca i-am infirmat o adeverinta emisa anterior, care ulterior s-a dovedit ca fusese eliberata in baza unui act fals? Precizez ca am primit NUP, iar plangerea ei impotriva rezolutiei a fost respinsa prin sentinta definitiva.
Nu vreau bani, dar as vrea sa dau o lectie pt. altii, tinand cont ca am fost hartuita 2 ani pe tema asta.
Va multumesc!
Depinde de dvs. , dacă mai sunteţi dispusă să petreceţi iarăşi mult timp pe la organele judiciare , prin instanţă. Dacă doriţi să fie trasă la răspundere , îi faceţi plânge pentru denunţare calomnioasă şi solicitaţi şi nişte daune morale. Trebuie să se dovedească reaua credinţă a celei care a făcut plângerea împotriva dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru denunt calomnios EUlavy EUlavy Pot sa fac plangere pentru denunt calomnios unei persoane care m-a hartuit 2 ani cu plangere impotriva NUP pentru abuz in serviciu? (vezi toată discuția)
Care e termenul de prescriptie? leoneverde leoneverde Un individ a facut plangere la Parchet impotriva mea, acuzandu-ma de fals si uz de fals. Parchetul a dat solutie NUP (fapta nu exista). El a facut plangere ... (vezi toată discuția)
Termen de la nup wap54 wap54 In cat timp de la primirea unei rezolutii NUP pot depune plangere pentru denunt calomnios pe baza acestei rezolutii? Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)