avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatie dentist
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatie dentist

Buna seara,

Va spun pe scurt ce am patit, iata: in urma cu o luna am mers la un medic stomatolog la mine in oras si mi-a lucrat pe canal. Aceasta a lasat acolo din greseala un ac (s-a rupt) cu care se extrag nervii din canalele dintilor. Am ajuns la operatie (rezectie apicala) in cele din urma, pt ca radacinile s-au infectat. Am inteles ca se poate face plangere la Colegiul Medicilor. As vrea sa fac chestia asta, pt ca nu e corect, nici fata de mine, nici fata de alti pacienti ai doctoritei respective. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce risc.
Nu riscati nimic in conditiile in care acuzele va sunt sustinute de interventia ulterioara celei de la cabinetul doctorului impotriva caruia intelegeti sa formulati plangere
La nivelul respectivului medic,riscati sa nu mai gasiti intelegere sa efectuati alte tratamente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului - la stomatolog gratzielap gratzielap Buna ziua, Am fisa pacient la un cabinet de stomatologie, unde merg de vreo 3 ani, de 4-6 ori pe an (in functie de lucrare). Am avut multe lucrari facute ... (vezi toată discuția)
Bunaziua ! am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist ... Auvy Auvy Bunaziua ! Am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist pentru a schimbat o punte de trei dinti careia ii sarise portelanul si era asezata pe un ... (vezi toată discuția)
Malpraxis. buna ziua. in luna aprilie 2023, in urma unei banale lucrari ... Un pacient Un pacient Buna ziua. In luna aprilie 2023, in urma unei banale lucrari stomatologice, in care urma sa mi se repare o masea, medicul stomatolog mi-a obturat canalele ... (vezi toată discuția)