avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa ma ajutati - recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa ma ajutati - recuperare teren

Buna ziua , in luna iulie,a anului 2005,am cumparat
un teren extarvilan in suprafata de 1963 mp.intr-o comuna unde nu a fost colectiv.Vanzarea a fost autentificata la notariatul de stat.Terenul fiind inscris in Cartea Funciara la Oficiu de Cadastru si Publicitate Imobiliara,dar ulterior am aflat ca acest teren a facut obiectul legi 187 din 23 martie 1945,fapt pentru care in anul 2010 sa reconstituit fostilor proprietari in baza legi 197/2007,suprafata de pina la 100 ha,iar terenul cumparat de mine ,mai sus aratat, a fost reconstituit fostilor proprietari prin titlu de proprietate o suprafata mult mai mare,fapt pentru care a fost inclus si terenul proprietete ,iar proprietarul terenului revendicat l-a vandul catre o alta persoana.Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa imi redobandesc proprietatea sau daca sunt indreptatit sa solicit Comisiei De Fond Funciar ,pe raza de comuna unde se afle terenul cu pricina pentru a recupera rejudiciu,sau a fi pus in posesie intr-o alta locatie din rezerva primariei?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Fond funciar 1968lucian 1968lucian Titlu de proprietate obtinut la reforma agrara din 1945. Mostenitorul a aflat de existenta acestuia in ianuarie 2015 si a obtinut un duplicat de la arhivele ... (vezi toată discuția)
Teren neinregistrat nick1 nick1 tata a fost veteran de razboi si a primit in 1947 un teren pt care a fost scutit plata impozit si nu l a inregistrat la primarie, mie imi e tulburata posesia ... (vezi toată discuția)
Legea funciara 247/2005 - intre ce ani trebuie sã se încadreze actele doveditoare, 1945-1949? Balaurul Balaurul Buna ziua; Am 1 certificat fiscal din care reiese că strabunul meu avea in 1941 o suparafaţa de 42 HA. Am alt certificat fiscal si un Certificat de ... (vezi toată discuția)