avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Introducerea in cauza a unui alt parat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Introducerea in cauza a unui alt parat

Am introdus in instanta o cerere de anulare certificat de urbanism si am chemat ca parati pe primarie prin primar. Mi-a depus intampinare Consiliul local si printre altele invoca exceptia lipsei coparticiparii procesuale pasive a primariei prin primar intracat primaria nu poate sta in judecata in fata instantelor judecatoresti deoarece nu are personalitate juridica, iar primarul este reprezentantul unitatii adm. - teritoriale respectiv al municipiului si nu al primariei. Inteleg ca trebuie sa introduc consiliul local in actiune. Cum procedez? Funt in faza analizei prealabile a cererii, nu am primit inca termen. Se judeca dupa noul cod de procedura civila.

Alte discuții în legătură

Precizare de actiune Amicha Amicha In urma unei somatii de plata si a unui titlu executoriu am depus la Judecatorie o contestatie la executare impotriva Somatiei si Titlului Executoriu din ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala aser aser Cum poate afla instanta ca paratul pesoana juridica are sau nu capacitate procesuala de folosinta?daca paratul se prezinta la proces si participa activ? (vezi toată discuția)
Calitate procesuală, important! Florentinaif Florentinaif In plangerea contraventionala am trecut ca parat doar: Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice, irecția Generală de Poliție Locală. In Intampinare ... (vezi toată discuția)