avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere inexistente, alta problema + cea veche....
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere inexistente, alta problema + cea veche....

am primit o citatie ieri sa ma prezint la IJPF (politia de frontiera) pentru audiere. am fost in aceasta dimineata si sa vezi belea........... acum vreo doua luni ma opreste pol de front si imi cere documentele mele si ale masinii. le dau, noteaza unu niste date si m-i le inapoiaza. ce aflu de dimineata????? ca a facut el niste investigatii in legatura cu masina mea, si ca nr de inmatriculare nu exista si nu au existat vreodata in baza de date din germania sau a altei tari. deci nr nu exista, nici masina in sine. nici seriile masinii nu au existat vreodata. eu intre timp, am pus nr rosii la masina si am vandut-o. pe langa dosarul facut la bucuresti care e in cercetare, mai imi face asta de la frontiera alt dosar? pana acum speram sa imi iau permisul, acum sper doar sa nu mananc mielul la jilava............ multumesc ptr raspunsuriule de mai sus. sunt ADY, baiatul cu nr de germania "expirate" (inexistente, mai nou")
Cel mai recent răspuns: saxx , utilizator 13:07, 5 Martie 2009
Esti sigur ca in instiintarea ai scrie ca nici masina nu exista ?
Asta cu nr. inexistente oricum nu te afecteaza, pt. ca intra oricum la nr. false. La noi in codul rutier nu exista notiunea de expirat, deci intra totul la nr. false.
Partea nasoala este ca daca nici masina nu exista sa nu cumva sa intri la belele sa ai seria modificata si sa fie o masina furata.
Tot nasol este faptul ca mai ai pe rol o acuzatie pt. nr. false, faza cu politia de frontiera poate fi chiar o circumstanta agravanta. Cazul tau e complex. Neaparat iti trebuie un avocat.

Pot sa iti dau o sugestie: daca te acuza ca masina e un fals, ia seria de pe masina compara cu cea din talon, daca sunt la fel du-te la un magazin de piese auto mai rasarit care face comenzi dupa seria masinii si da-le seria ta si vezi daca le apare in program. Daca apare poti sa mai speri ca masina nu este furata si mai scade nr. de belele, de parca nu ar fi oricum destule.
Bafta iti doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alta problema............. adhyguru adhyguru am primit o citatie ieri sa ma prezint la IJPF (politia de frontiera) pentru audiere. am fost in aceasta dimineata si sa vezi belea........... acum vreo doua ... (vezi toată discuția)
Numere germania (posibil expirate) adhyguru adhyguru MA NUMESC ADY, am avut un opel cu nr de germania(nu provizorii), sunt din provincie si am ajuns in data de 17 febr 2009 in bucuresti cu ceva probleme ... (vezi toată discuția)
Neinmatriculat sau fals irine irine buna seara.sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu nr provizorii auto!sotul meu a fost oprit in trafic avand autorizatia de circulatie expirata(nr ... (vezi toată discuția)