avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... somatie plata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

somatie plata

Buna ziua
am o datorie la o societate de salubritate de 42lei din 2009
m-am trezit in 2012 ca sunt dat in judecata de 2 ori ,odata de aceasta societate si a doua oara de catre administratorul judiciar
nu m-am prezentat la nici un termen si m-am trezit cu doua sentinte
prima in 15.03.13 in favoarea admin.judiciar ,de plata a sumei de 42 lei,iar a doua 08.05.13 in favoarea societatii, de plata a 42lei +penalitati19.85lei
intrebarea mea este daca este posibil ca pentru aceeasi datorie sa se pronunte doua sentinte diferite?
va multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
cata06, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de proprietari catalinhdd catalinhdd Am si eu nevoie de ajutorul unui avocat in legatura cu un proces. Deci am fost dat in judecata de asociatie pentru o restanta de 2900 lei si penalitati de ... (vezi toată discuția)
Despre condamnare si contestare in anulare in penal gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.Explicatie: 10/01/2012 Condamnare (JUDECATORIA CLUJ) Solutie: Condamnă pe inculpatul V.C. la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar Artigas Artigas Buna ziua, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta a admis reclamantului un sfert din suma solicitata cu titlul de pretentii.Intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)