avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare credit IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare credit IFN

Buna ziua
Au trecut vreo 4 ani de cand am luat dintr-un magazin un obiect electronic cu rate finantate de un IFN in valoare de 2400ron.La achizitionare am prezentat actul de identitate si adeverinta de salariu cu venit minim pe economie,pe langa care mi s-a mai dat un card pe care trebuia sa achit ratele.Cu cat valoarea era mai mare pe card ,acesti bani ai puteam folosi cu o anumita dobanda.Pana in urma cu 4 luni am achitat lunar obligatiile,am mai scos bani, am mai pus bani,am fost de mai multe ori cu cont 0,etc.In prezent am o datorie fata de IFN de 2400ron +500ron dobanda.Recent am fost contactat de un reprezentant al IFN-ului care m-a somat sa platesc toata suma(3000ron)in termen de 3 zile,in caz contrar se va trece la executare silita! Iata si situatia mea:sunt angajat cu salariul minim pe economie,sunt trecut in registrul agricol de la primaria comunala cu o casa(construita fara documente corespunzatoare) pe un teren al mamei mele(teren neintabulat).Ce se poate intampla in cazul meu?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: x-man , utilizator 11:38, 28 Mai 2013
Nu au voie sa execute imobilul, pentru ca aveti un debit sub 10000 lei. Vi se va pune poprire pe 1/3 din salariu, pana la recuperarea in intregime a creantei bancii.
Va multumesc din toata inima ptr.raspuns! Cu toate ca am cerut un ragaz de 5-7 zile ptr. a putea achita suma totala,nu au fost de acord.
Va doresc toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca gradul 1 vasile310321 vasile310321 supun atentiei dv urmatorul subiect :sa pus in favoarea mea o ipoteca de gradul 1 pe un teren ca urmare a nerespectarii unui antecontract de catre un ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita societate recuperatoare Marius2004 Marius2004 Buna ziua. In 10.12.2005 sotia mea a luat un credit pentru achizitionarea de bunuri in valoare de 332.76 Ron de la o IFN. Numarul ratelor a fost de 8. Dupa ... (vezi toată discuția)
Credit pana la salariu de la un ifn koszti koszti Buna ziua. In decembrie am luat un credit on line in valoare de 2000 ron credit pana la salariu.deci pe termen de 20 zile. Nereusind sa platesc la timp ifn ... (vezi toată discuția)