avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... REFUZ INSCRIERE MASA CREDALA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

REFUZ INSCRIERE MASA CREDALA

Buna Ziua,

Se formuleaza o cerere de admitere a creantei la care sunt atasate toate documentele justificative, inclusiv un raspuns la un interogatoriu al debitoarei in care aceasta recunoaste creanta. Am solicitat ca actele de procedura sa fie comunicata la o adresa din Romania, creditorul fiind din Italia.
ADministratorul judiciar comunica o notificare creditorului, la adresa din Italia, in care se precizeaza ca nu a inscris in tabelul preliminar creanta noastra, deoarece nu este certa, fara a spune exact care au fost arugumentele pentru ca a ajuns la aceasta concluzie. Al doilea motiv, consta in faptul ca am formulat recurs la incheierea de deschidere a procedurii de insolventa. Am formulat imediat contestatie la executare, dar tare am senzatia ca se va invoca tardivitatea pe motiv ca nu am contestat in termen de 5 zile de la data publicarii in buletinul procedurii de insolventa a tabelului preliminar. Ce sanse am cu o eventuala cerere de repunere in termen, mai ales ca nu am fost notificat la sediul procesual ales ci am fost notificat la sediul din Italia (am banuiala ca am fost notificat in Italia tocmai pentru a trece timpul pentru formularea contestatiei)? Ce alte solutii mai am?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:09, 3 Iunie 2013
Contestarea tabelului in baza art.75 din legea insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am vreo sansa?sa mai platesc taxe de timbru? bge bge T Subsemnata , lichidator judiciar desemnat în dosarul cu numărul de mai sus, referitor la Cererea de repunere in termen si Cererea de ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Se timbrează cererea de contestație la tabelul creditorilor ? viktorV viktorV Bună ziua ! Am depus o cerere de înscriere la masa credală, a angajatorului meu, în procedura insolvenței acestuia, pentru plata diferențeleor de salarii ... (vezi toată discuția)