avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Telefon furat si cumparat apoi vandut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Telefon furat si cumparat apoi vandut

Buna ziua,
Am cumparat un telefon prin luna Ianuarie, iar apoi l-am vandut pentru ca nu mi-a placut cum arata. Acum de vreo 3 saptamani am fost chemat la politie deoarece numarul meu a fost in acel telefon si sa dau declaratie in legatura cu acel furt. Mi-a cerut sa ii zic de la cine l-am cumparat dar eu nu mai stiu ca la noi in oras e un fel de piata de masini unde se vinde orice si l-am cumparat de la un domn de acolo. Ce ar putea sa mi se intample? Numarul meu apare primul in telefon dupa furt si de aia ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
NicuPNI, utilizator
Cel mai recent răspuns: NicuPNI , utilizator 13:47, 28 Mai 2013
Daca ati fost cumparator de buna credinta, adica nu stiati ca telefonul era furat, nu vi se intampla nimic.
Da dar agentul de politie care ancheteaza cazul nu intelege asta, zice ca numarul meu apare in delefon a 3 zi dupa ce am cumparat telefonul si sa merg cu el in piata si sa gasim ersoana de la cine am cumparat telefonul. Eu am zis ca merg dar e de mult si iti dai seama ca e cam greu sa il gasim. Zice ca in fata procurorului eu sunt principatul suspect si nu stiu ce poate sa mi se intampla.
Ma pus sa sun persoana la care am vandut telefonul sa vina la politie cu mine si cu telefonul, vi se pare corect asa ceva?
Eu am sunat-o dar nu raspunde, persoana respectiva poate sa imi faca ceva daca i se confisca telefonul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate ContSters297585 ContSters297585 Salutare tuturor, acu o săptămână un prieten a cumpărat un telefon de la niste bisnitari cu suma de 300 ron, trebuie sa spun ca nici eu nici el nu eram ... (vezi toată discuția)
Am vandut un telefon furat cumparat de la cineva mihaigsa mihaigsa Am cumparat un telefon iar dupa 1 saptamana lam vandut, dupa 4 saptamani ma suna politia si am mers la sectie. Miau zis ca telefonul pe care lam vandut a fost ... (vezi toată discuția)
Marfa confiscata granita ungaria Adrian_Hogea Adrian_Hogea Acum cateva zile am fost in italia si am cumparat 4 motoare de barca, initial am vrut sa cumpar 2 dar am gasit 4 bune asa ca le-am cumparat pe toate, problema ... (vezi toată discuția)