avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bilete de calatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bilete de calatorie

La un control efectuat intr-un autocar, s-a constatat ca soferul nu a eliberat bilete de calatorie la 12 calatori (80 lei=1 bilet). S-a notat in foia de parcurs, dar aceasta a disparut. Controlorii au intocmit un referat prin care detaliaza situatia. Soferul nu recunoaste, sustine ca ar fi fost cu 50% reducere.
Care este cea mai sigura metoda pt a desface CIM la sofer, sa nu existe repercursiuni?
Poate fi intocmita plangere penale pt furt pe numele soferului?

Alte discuții în legătură

Ratb linia 780 catre otopeni deepspirit deepspirit Buna ziua ! Numele meu este Daniel si as dori sa va cer un sfat daca se poate. Ieri in jurul orei 14 am luat traseul 780 catre otopeni. Am luat o cartela ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva regia autonomă de transport Iuli81an Iuli81an Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb Argg Argg Buna ziua. Recent am calatorit cu ratb ul, si neavand bilet, am fost amendat cu 50 de ron, dindumi se o cartela de suprataxa. Problema este ca sunt din alta ... (vezi toată discuția)