avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi

Buna ziua.Am o nelamurire.Am o poprire pe contul de salariu de la o banca, de la sfarsitul anului trecut.Imi opreste 1/3 din venituri.Eu sunt insarcinata in luna a 6-a, mai am o luna si intru in concediu prenatal, apoi va urma cel postnatal si cel de 2 ani pentru crestere copil.Stiu ca banca nu are voie sa-mi popreasca nimic din indemnizatia pentru copil, cea care se acorda pe perioada de 2 ani.Insa are voie sa-mi popreasca banii care mi se dau in concediul prenatal si postnatal?Din cate stiu, acestea doua sunt platite de catre CAS.Astept un raspuns.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:39, 3 Iunie 2013
Nu se poate popri indemnizatia de concediu medical.
Si cu ce demonstrez bancii ca acest venit reprezinta indemnizatia pentru concediul de maternitate ca sa nu mi-l popreasca?
Apare explicatia incasarii, banca stie ca nu poate popri acest venit, faceti o cerere si explicati caracterul neurmaribil al acestor sume

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)
Poprire concediu prenatal/postnatal gabrielstr gabrielstr Buna seara, Sotia mea este insarnicata si, din pacate, are poprire, pentru un credit neplatit, de 1/3 din salariu. Intrebarea mea este daca veniturile din ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal AlinaCatalina94 AlinaCatalina94 Buna ziua.Am terminat liceul anul acesta si din iulie mi-am depus dosarul de somaj.In data de 13 septembrie m-am angajat la un magazin care acum la sfarsitul ... (vezi toată discuția)