avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizatie pentru CCC daca lucrez 4 ore pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizatie pentru CCC daca lucrez 4 ore pe zi?

eu lucrez la o firma dar cu 4ore pe zi.......primesc indemnizatie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 28 Mai 2013
1. Veti putea beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Nu conteaza cu cate ore pe zi lucrati ci numai daca aveti venit din salariu.
Acordarea indemniztaiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial - , ci de realizarea de venituri supuse imnpozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil - contract part time gianina stanescu gianina stanescu buna seara, as dorii sa stiu daca in cazul in care sunt angajata cu contract part-time, 2 ore pe zi, salariu 400 ron/luna, pot beneficia de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal iulianlist iulianlist as vrea sa stiu daca sunt angajata cu 1/2 norma beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului integrala ? mentionez ca in prezent sunt angajata cu norma ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am fost angajata cu 2h/zi? monyca_moldovan monyca_moldovan Buna ziua, am o intrebare, sunt angajata cu 2 ore din 2007, iar anul acesata in decembrie o sa am un copil, o sa beneficiez de ajutorul pentru ingrijire ... (vezi toată discuția)