avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... drepturi pensionari grd 2
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

drepturi pensionari grd 2

sunt pensionar grad 2 de invaliditate si as dori sa stiu daca am dreptul la scutire impozit pe apartament.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 20 Octombrie 2006
daca va mai ajuta cu ceva, avand in vedere data la care ati postat subiectul, e bine sa stiti faptul ca in forma actuala a codului fiscal beneficiati de scutire incepand cu data de întai a lunii urmatoare depunerii cereri si anexarii documentelor justificative (actul emis de comisia de expertiza si alte documente percepute de directia de impozite si taxe locale) pentru impozitul pe cladire si terenul aferent locuintei folosite ca domiciliu. scutirea de acorda o singura data, in procent de 100%, fiind valabila atat pentru bunul dvs. propriu cat si pentru bunul comun detinut cu sotia, dupa caz. incepand cu anul 2007, prin modificarea adusa codului fiscal prin legea nr.343/2006, aceste scutiri nu se vor mai acorda persoanelor aflate in aceiasi situatie cu a dvs.
Ultimele modificari aduse codului fiscal prevad ca incepand cu anul 2007 aceste scutiri nu se vor mai acorda persoanelor aflate in aceiasi situatie cu a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire Vladcry Vladcry Bună ziua,mama mea are gradul de handicap 1 din 2014 până anul acesta am platit impozitul apartamentului nestiind că este scutită.m ar interesa sa stiu ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale persoana cu handicap accentuat trandanus trandanus buna ziua.doresc sa stiu daca sunt scutit de impozitul pe teren si casa (fiind persoana cu handicap accentuat ) si in ce procent. nu inteleg notiunea de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit calinrazvan calinrazvan buna seara asi dori sa adresez o intrebare legata de scutirea de la plata impozitului pe apartament. fetita mea in virsta de 2 ani are grad de handicap 2 ... (vezi toată discuția)