Va solicit sfatul legat de urmatoarea situatie:sotia ramane vaduva pe neasteptate(accident sot),apartamentul unde locuieste este dobandit de sot inainte de casatorie, masinile si alte bunuri.Sotia se ocupa de imbunatatiri(aer conditionat,gresie,termopan).Apare copilul major din prima casatorie a tatalui si instiinteaza vaduva ca trebuie sa plece din apartament cat mai repede.Ce drepturi are vaduva(in afara de abitatie /detine si ea un apartament numai al ei).
Multumesc!
Va rog,daca se poate,sa-mi explicti acest termen "drept de creanta" si ce implica asta_un proces cu copilul ?Fara instanta se poate ajunge la intelegere?Copilul din prima casatorie are dreptul s-o dea afara pe vaduva?
Va multumesc pentru intelegere!
Daca nu se inteleg, daca fiul nu recunoaste aportul sotiei la sporirea valorii imobilului, ajung in instanta pentru dezbaterea succesiunii.
N-are cum s-o dea afara pana la iesirea din indiviziune.
Ce drepturi are???
Buna ziua,
Va rog din suflet sa imi oferiti si mie sfaturile dvs. cu privire la cazul unei prietene. Ea e casatorita de 15 ani cu un barbat care a mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune
davidmirela
Succesiune Bună dimineața! Nepoțelei mele ea decedat ieri soțul S au căsătorit legal acum 1 an și 3 luni Înainte de căsătorie el și a cumpărat un ... (vezi toată discuția)