avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Consecinte neplatirea abonamentului de telefonie?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Consecinte neplatirea abonamentului de telefonie?

Mi-am facut un abonament pentru internet la [editat] cu contract pe 2 ani, anul trecut , si din cauza ca am fost rau platnic in trecut , am depus o garantie de 100 lei , care trebuia sa o primesc inapoi dupa 6 luni.
Au trecut 7 luni si am impresia ca [editat] vin cu tot felul de pretexte , ca sa amane sa imi dea banii inapoi. Daca nu ii primesc pana la urma , o sa consider ca am fost fraierit si ma gandeam sa nu mai platesc abonamentul in semn de protest.

Pot sa ma oblige in instanta sa le platesc dotariile? Desi daca nu as mai plati nimic , mi-ar taia internetul dupa vreo o saptamana de la intarziere , si le-as datora factura pe o luna si ceva ( factura este 50 lei ) , si tot ei mi-ar fi datori , teoretic.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:13, 28 Mai 2013
Trebuie sa cititi cu atentie clauzele prevazute in contractul semnat cu ei.
Solicitati in scris restituirea garantiei. Macar veti primi un raspuns oficial ca e considerata garantie , ca nu e , ca v-o dau sau nu si cand.
Garantia nu are legatura cu factura de plata, sunt chestiuni diferite, nu puttei compensa cu de la sine putere. Dvs trebuie sa platiti, altfel veti plati si penalitati si lucrurile se pot complic cu judecata si executare silita.
Vedeti intai ce si daca va raspund, apoi va puteti adresa protectiei consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)
Abonament vodafone Ciprian Madalina Ciprian Madalina Buna ziua ,am abonament la vodafone dar nu am mai platit din luna martie pentru ca atunci am platit suma de 400 si ceva de lei , nu mi.a mai fost dat drumul la ... (vezi toată discuția)