avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act aditional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act aditional

Buna ziua,

as dori sa stiu si eu daca un contract isi poate continua valabilitatea atunci cand una dintre parti se schimba? sau unde ma pot interesa de legislatie in domeniu.
sau daca se poate incheia un act aditional la un contract la care una dintre parti se schimba?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: dantintesan , utilizator 11:21, 29 Mai 2013
Noul Cod Civil reglementeaza cesiunea de contract (art. 1315-1320), se poate, dar este necesara (zic eu) mana unui profesionist.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer leasing pe alta societate kryssa555 kryssa555 Buna dimineata, am doua ctr.pe lizing unul terminat altul pana in 2018 pot sa transfer masinile pe o firma pe care am infiintato de doua ... (vezi toată discuția)
Srl-cesiune parti sociale intre soti? Dimancea Dimancea Este posibila cesiunea de parti sociale intre soti,unul din soti avand un srl dinaintea casatoriei si dorind sa ii cedeze celuilalt din partile sociale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! daca un notar intocmeste un act nerespectand cerintele ... teclici veronel teclici veronel Buna ziua ! Daca un notar intocmeste un act nerespectand cerintele legale ce se cer pentru intocmirea acelui act poate fi tras la raspundere ? Multumesc ... (vezi toată discuția)