avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despagubiri pentru vecinii terenurilor unde se ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despagubiri pentru vecinii terenurilor unde se amplaseaza eoliene

Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema si sa imi indicati in ce act normativ se stipuleaza daca proprietarii de terenuri pe care urmeaza sa fie amplasate eoliene si vecinii acestora trebuie sa primeasca despagubiri.
Parintii mei detin un teren in jud. Constanta si sunt vecini cu un proprietar care urmeaza sa isi concesioneze terenul pentru amplasarea de eoliene. Parintii mei au dreptul la despagubiri, avand in vedere ca pe terenul pe care il detin sunt
culturi agricole? In baza carei legi urmeaza sa primeasca aceste despagubiri? Care este cadrul legal care reglementeaza amplasarea acestor parcuri eoliene?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 00:54, 29 Iunie 2013
Pentru a avea dreptul la unele despagubiri va trebui sa faceti dovada afectarii terenului Dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
Plafonul maxim al suprafetei de teren ce poate fi in proprietatea unei persoane fizice eusiatat eusiatat Legislatia prevede un plafonul maxim al suprafetei de teren ce poate fi in proprietatea unei persoane fizice sau juridice? Daca da puteti, va rog, sa-mi ... (vezi toată discuția)
Impartire cultura de pe un teren Marian38 Marian38 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste aspecte Am un teren arendat cutivat cu lucerna iar vecinul acestui teren a realizat recent cadastrul pe ... (vezi toată discuția)