avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CHEMARE IN INSTANTA, REPREZENTANT, FIRMA IN INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CHEMARE IN INSTANTA, REPREZENTANT, FIRMA IN INSOLVENTA

Sunt adm.special al unei firme in insolventa.Am primit o citatie la domiciliul personal sa merg in instanta, ca reprezentant, in dosarul firmei in insolventa.Pot sa imi pun un avocat sa ma reprezinte?Daca pot avea avocat, mai este nevoie sa merg si eu?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:52, 28 Mai 2013
De principiu poate merge avocatul, dar daca sunteti citat ca martor trebuie sa mergeti dvoastra sau poate s-a solicitat proba cu interogatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chestionar procuror ContSters257745 ContSters257745 buna ziua! A auzit cineva ca Parchetul poate trimite unui martor intr-un dosar penal, care nu se poate prezenta la audiere (sau prezentarea ar fi mult prea ... (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Rejudecare in urma casarii in procesul civil LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Buna ziua, Ma numesc, Luncanu Ionel, sunt din Onesti, imputernicit prin procura de reclamantul din dosarul 211/270/2010, aflat pe rolul Judecatoriei Onesti, ... (vezi toată discuția)