avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Administratorul special garanteaza cu bunurile ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Administratorul special garanteaza cu bunurile personale?

Adm.special al unie firme in insolventa, garanteaza cu bunurile personale daca dintr-un motiv sau altul nu poate achita toate datoriile?Daca da, unde este stipulat?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:54, 28 Mai 2013
NU garanteaza cu bunurile personale (decat daca a semnat ceva in acest sens), dar poate raspunde cu bunurile personale daca este gasit vinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent incidenta bancara, poprire pe cont, datorii catre stat, banca si furnizori mift mift Societate comerciala intrata in incidenta bancara de cecuri, poprire pe cont si o datorie catre banca de 430.000 ron, imposibilitate de plata catre furnizori ... (vezi toată discuția)
Offshore olfi olfi daca detii un offshore, poti cumpara cu el societati cu datorii in romania fara a risca nimic? am vazut tot felul de articole referitoare la acest subiect ... (vezi toată discuția)
Raspundere in solidar cu societate in incapacitate de plata furcoiadrian furcoiadrian salut, imi poate executa statul bunurile personale daca sunt administratorul firmei mele srl si are datorii la stat ,mentionez ca are datorii doar la fisc nu ... (vezi toată discuția)