Monica_albu a scris:
....
Oricum am intrebat pe forum despre doua situatii (in zile diferite) daca pot sa inchei contract de asigurare somaj ( si mi-ati confirmat ca, da) si daca am dreptul sa imi suspende plata indemnizatiei pe maxim 12 luni pt ca eu am un contract determinat de 6 luni si nu stiu daca il va prelungi, cum va merge firma avand in vedere ca e la inceput si poate nici eu nu voi fi pe placul lor.
.....
Stimata Doamna,
Referitor la faptul ca ati intrebat pe Forum si ati primit anumite raspunsuri va pot spune urmatoarele:
- Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ. Datorita naturii complexe a legislatiei, precum si datorita aspectelor personale ale situatiei expuse de dumneavoastra in forum, este posibil ca sfaturile oferite prin intermediul Forumului sa nu fie aplicabile in situatia particulara in care va aflati.
In momentul in care urmati sfaturile primite in Forum, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.
- Daca v-ati decis sa deschizi un topic nou, trebuia sa aveti grija sa ofereti cât mai multe detalii despre aceasta si nu sa asteptati ca ceilalti utilizatori sa va ceara detaliile. Spre exemplu, enuntati de la început data la care s-au intamplat faptele de care vorbiti, unde si ce anume s-a intamplat, facând referire inclusiv la elementele care nu vi se par importante, e mai bine sa oferiti detalii in plus decat in minus.
- Deschiderea mai multor topicuri in legatura cu problema dvs a condus poate si la o contradictie de idei in raspunsurile primite .